Szülész nőgyógyász online orvosi másodvélemény

 
  Dr. Zatik János szülész-nőgyógyász Debrecen Szent Anna nőgyógyászati rendelő Debrecen    
   
 
 
 
 


FeesKövessen minket a Facebook-on is


Orvosi másodvélemény online


Szent Anna Nőgyógyászati Rendelő Debrecen
Szent Anna utca 48. sz.
Rendel:

Dr. Zatik János
szülész-nőgyógyász
szakorvos
egyetemi adjunktus.

Tevékenység

A magán nőgyógyászati praxis tevékenységi köre a nőgyógyászat, terhesgondozás valamennyi területére kiterjed. Az Ultrahang vizsgálat felár nélkül az alapszolgáltatásaink közé tartozik.

Rendelő
Felszereltség tekintetében a rendelő a legmagasabb igényeket is kielégíti. Hangulatos, diszkrét környezet jellemzi.

Cím

Szent Anna Nőgyógyászati, Szülészeti és Ultrahang Magánrendelő
Debrecen
Szent Anna utca 48. sz.

Rendelési idő

Kedd, csütörtök, péntek
8:00-12:00 és 15:30-20:00
óra között,
valamint havi egy alkalommal szombaton
8:00 és 13:00 óra között
előzetes bejelentkezés alapján

Bejelentkezés

A bejelentkezés, időpont- foglalás az Interneten keresztül, a Bejelentkezés menüpontban történik.

Magán Egészségpénztár

A magánrendelés vizsgálati díját a szerződött
magán egészségpénztárak visszatérítik tagjaiknak.
A Szent Anna magánrendelő a legtöbb egészségpénztárral szerződésben áll.

Megközelíthetőség

A magánrendelő elérhetősége belvárosi elhelyezkedésének köszönhetően rendkívül jó. Gyalogosan, gépkocsival illetve tömegközlekedési eszközókkel egyaránt könnyen megközelíthető. Az elérhetőséget részletes útvonaltervek illetve egyedi térképek segítik.
Emellett oldalunkon egy interaktív - a Föld bármely pontjára kiterjeszthető Debrecen térkép is rendelkezésére áll.

Orvosi másodvélemény - Medical Second Opinion

Orvosi másodvélemény - Second Opinion

 

Általában ha az ember beteg, akkor orvoshoz fordul, aki felállítja a diagnózist, és meghatározza a kezelés módját. Valamennyiünk életében adódnak olyan helyzetek, mikor magától érthető módon, aggódunk magunk, vagy szeretteink egészsége miatt. Ilyenkor kicsit elbizonytalanodik az ember, és szeretné, ha egy másik, független, magas szaktudással, illetve az adott szakterületen nagy tapasztalattal rendelkező szakember is véleményt alkotna az adott problémával, betegséggel, orvosi diagnózissal, kezeléssel, vagy pl. egy műtéttel kapcsolatosan. Erre való az orvosi másodvélemény (medical second opinion).

A második orvosi vélemény a páciens már meglévő vizsgálati eredményein, zárójelentésein, leletein, terápiás lapjain és panaszain alapszik, így akkor is elkészíthető a kontrollvélemény, ha a beteg nem tud személyesen megjelenni az orvos előtt (pl. mert távol lakiik onnan vagy nincs lehetősége, ideje rá stb.). A másodvélemény megnyugtató lehet, amennyiben megerősíti az eredeti szakvéleményt. Adott esetben azonban alternatív gyógymódokat is javasolhat, vagy akár cáfolhatja is az eredeti diagnózist vagy szakvéleményt.

 

Mikor célszerű orvosi másodvéleményt kérni?

-amikor szeretne megbizonyosodni arról, hogy a felállított diagnózis valóban helyes, és megalapozott

-szeretné kizárni egy esetleges tévedés lehetőségét (mindenki tévedhet, még az orvos is)

-ha egy kockázatos, vagy költséges kezelési módot javasolt a kezelőorvos

-az eddigi kezelések nem vezettek eredményre

-szeretné tudni, hogy nincs-e kedvezőbb gyógymód, kezelési lehetőség (kevésbé fájdalmas, gyorsabb gyógyulást eredményező, kisebb kockázattal járó terápia)

-a "több szem többet lát" elve alapján szeretne pontosabb, részletesebb képet kapni a saját, vagy egy hozzátartozója egészségi állapotáról

-ha szeretné minél alaposabban megismerni a problémát, szeretne minél jobban tájékozódni az adott betegség felől

-ha a lehető leg körültekintőbben szeretné megválasztani a számára legkedvezőbb kezelési módot

 

Milyen módon kaphat orvosi másodvéleményt

 

1., Általános konzultáció keretein belül, személyesen

Regisztráció után a Bejelentkezés menüpontban időpontot lehet foglalni, Általános konzultáció céljából. A leleteit személyesen hozza el a konzultációra.

2., Távoli másodvélemény kérés útján - online

Regisztráció után a Bejelentkezés menüpontban időpontot lehet foglalni, Távoli másodvélemény kérés céljából. A visszaigazoló e-mailre válaszolva lehet leírni a panaszokat, tüneteket, és csatolva elküldeni a szükséges leletek, zárójelentések, terápiás lapok másolatát. Ha a lefoglalt időpontig mindezek beérkeznek, akkor megkezdjük az anyag feldolgozását, majd néhány napon belül elküldjük e-mailben az elkészült orvosi másodvéleményt.

3., Telefonos konzultáció is igénybe vehető

Regisztráció után a Bejelentkezés menüpontban időpontot lehet foglalni, Telefonos konzultáció céljából. A bejelentkezés időpontjában (+/- 30 perc eltéréssel) mi fogjuk felhívni Önt (magyarországi hívószám esetén) - a regisztráció során megadott telefonszámon. A telefonos konzultáció maximális ideje 20 perc.

ATávoli másodvélemény kérés, illetve a Telefonos konzultáció akkor lehet jó választás, ha a beteg koránál, egészségi állapotánál fogva, vagy egyszerűen csak időhiány illetve a nagy távolság miatt nehezen, vagy költségesen tudna eljutni a személyes konzultációra.

 

Orvosi konzultáció

Gyakran előfordul, hogy valaki nem tud kellőképpen eligazodni a meglévő leletei között, kétejei, esetleg félelmei vannak emiatt, és kérdések merülnek fel benne akár a betegséggel, akár a kezeléssel kapcsolatosan. Az ilyen jellegű kérdések megtárgyalására is lehetőséget nyújt a személyes, illetve távoli konzultáció. Az orvosi konzultáció során alkalom nyílik a szülészet-nőgyógyászat szakterülettel összefüggő kérdéseinek megvitatására.

 

Az Általános konzultáció, a Távoli másodvélemény, illetve a Telefonos konzultáció aktuális díjairól az Áraink menüpontban tájékozódhatnak.

A Távoli másodvélemény, illetve a Telefonos konzultáció díjának megfizetése előzetes banki átutalással vagy bankszámlára történő készpénzbefizetéssel lehetséges. A bankszámlaszámot e-mailben küldjük meg. A díj befizetésének a lefoglalt időpontok előtt min. 3 MUNKANAPPAL meg kell történnie. Az időpontfoglalásnál ezt figyelembel kell venni.

 

Az orvosi másodvélemény, illetve a telefonos konzultáció során birtokunkba került információval az egészségügyi, és a hozzájuk kapcsolódó személyes adatok közléséről és védelméről szóló 1997.évi XIVII. törvény és az orvosi titoktartásra vonatkozó szabályzás szerint járunk el.

 

Ne feledje, az orvosi másodvélemény nem hivatott a kezelőorvos álláspontját felülbírálni. A másodvélemény tehát nem írja felül az elsődleges szakorvosi véleményt, csupán segít önnek az adott egészségügyi problémát érintő felelősségteljes döntés meghozatalában.

   
 

Lap tetejére