Magán Nőgyógyászati, Szülészeti és Ultrahang Rendelő Debrecen - Dr. Zatik János

 
  Dr. Zatik János szülész-nőgyógyász Debrecen Szent Anna magán nőgyógyászati rendelő Debrecen    
   
 
 
 
 


FeesKövessen minket a Facebook-on is


Orvosi másodvélemény online


Szent Anna
Magán Nőgyógyászati, Szülészeti és Ultrahang Rendelő Debrecen

Szent Anna u. 48.
Rendel:
Dr. Zatik János
szülész-nőgyógyász
egyetemi adjunktus

A magán nőgyógyászati praxis tevékenységi köre a szülészet-nőgyógyászat összes területére kiterjed, mint pl. nőgyógyászati panaszok kivizsgálása, kezelése, terhesgondozás stb. Rendelőnkben az Ultrahang vizsgálat az alapszolgáltatásaink közé tartozik, felár nélkül vehető igénybe.

Rendelési idő

Kedd, csütörtök, péntek
8:00-12:00 és 15:30-20:00
óra között,
valamint havi egy alkalommal szombaton
8:00 és 13:00 óra között
előzetes bejelentkezés alapján

Bejelentkezés

A bejelentkezés, időpont- foglalás az Interneten keresztül, a Bejelentkezés menüpontban történik.

Magán Egészségpénztár
A Szent Anna magánrendelő szinte valamennyi egészségpénztárral szerződésben áll.
A magánrendelés vizsgálati díját a szerződött
magán egészségpénztárak megtérítik tagjaiknak.

Rendelő

Szent Anna Magán Nőgyógyászati Rendelő Debrecen

Az orvosi pályán eltöltött több mint két évtizedes múlttal a hátam mögött 2006-ban megnyitottam magánrendelőmet. Már régóta eltökélt szándékom volt egy olyan magán nőgyógyászati rendelő létrehozása Debrecenben, amelyet elhelyezkedése, megközelíthetősége, belső térkialakítása és stílusa, valamint funkcionalitása, felszereltsége és műszerezettsége tekintetében egyaránt a tökéletesség jellemez. A hosszas tervezgetés során latba vetettem a nőgyógyász pályafutásom során megszerzett összes tapasztalatomat, valamint figyelembe vettem sok-sok páciensem véleményét, orvos kollégáim tanácsát, jó és rossz példáját. Azt hiszem, nem volt hiábavaló a gondos, körültekintő, kompromisszumot nem tűrő odaadó munka, melynek végeredményeképpen elkészült a Szent Anna Nőgyógyászati, Szülészeti és Ultrahang Rendelő. Úgy érzem, sikerült megalkotni álmaim rendelőjét.

 

KépgalériaKépgaléria

Képgaléria

Az épület, melyben a magánrendelő kialakításra került, Debrecen belvárosában, a Szent Anna utca 48. szám alatt - a Kandia utca kereszteződésénél található. Ez egy gyönyörűen felújított, régi, magas belterű földszintes cívis műemlékház, mely 1894-ben épült. A épület közvetlenül az utcáról érhető el, a bejáratot egy impozáns, zárt lépcsőházi folyosó köti össze a rendelő váróhelységével. Belső kialakítása, stílusa impozáns, méltó egy patinás műemlékházhoz. Méretei ideálisak egy modern, jól felszerelt magán nőgyógyászati rendelő számára. Két nagy felszereltségű (ultrahang, kolposzkóp, LEEP műtéti berendezés, stb.) vizsgáló, egy külön 4D Ultrahang és CTG szoba, valamint a tágas, hangulatos váróhelység és a mosdók alkotják a nőgyógyászati komplexumot. A rendelőben párhuzamos rendelés nem folyik, így gyakorlatilag itt minden a saját pácienseim diszkrét, magas szintű ellátását szolgálja, szem előtt tartva betegeim intim szférájának sérthetetlenségét. A váróhelység kialakításánál arra törekedtem, hogy már a belépés pillanatában megtapasztalható legyen az itt áradó nyugodtság illetve bizalom atmoszférája. A rendelő, belvárosi elhelyezekdésének köszönhetően jól megközelíthető, közvetlenül előtte is lehet gépkocsival várakozni.

Nőgyógyászati váróhelység

A váróban ingyenes Wi-Fi használatot biztosítunk pácienseink számára

 

A Szent Anna magánrendelő felszerelése a világon jelenleg elérhető legmodernebb műszerekkel, készülékékekkel történt. Felszereltség tekintetében a rendelő a 21. század elvárásainak megfelelő legmagasabb szakmai követeléseknek is eleget tesz. Többek között korszerű, nagy teljesitményű ultrahangkészülék, betegmonitorok, CTG készülék, videó kolposzkóp, elektronikus adat és képtárolási berendezések, mikroszkóp, kislabor felszerelés segítik a diagnosztikai és gyógyító munkát. Ennek köszönhetően gyakorlatilag minden, a szülészet-nőgyógyászat terén előforduló ambulanter, altatás nélkül megoldható vizsgálatot és beavatkozást el tudunk végezni - beleértve az ultrahang-vizsgálatokat, a 4D ultrahang és magzati CTG, valamint a mikroszkópos vizsgálatokat éppúgy, mint a kisebb műtéti beavatkozásokat is. Mint nőgyógyász magánorvos, elsődleges célom, hogy a magánrendelő betegei olyan szintű ellátásban részesüljenek, amely számukra a leggyorsabb gyógyulást eredményezi, miközben a lehető legcsekélyebb kellemetlenséggel, kényelmetlenséggel kelljen szembesülniük. Számomra fontos, hogy a hozzám forduló páciensek minél elégedettebben, gyógyultan, magukat biztonságban érezve távozzanak a rendelőmből.
Amennyiben szülészeti ellátás vagy nőgyógyászati műtét alkalmazása válna szükségessé, úgy az intézeti háttér a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján (Debrecen Nagyerdei Körút 98.) vagy a Debreceni Kenézy Gyula Megyei Egyetemi Oktató Kórházban biztosított.

 

   
 

Lap tetejére