Nőgyógyászati, Szülészeti és Ultrahang Magánrendelő Debrecen - Dr. Zatik János

 
  Dr. Zatik János szülész-nőgyógyász Debrecen Szent Anna nőgyógyászati magánrendelő Debrecen    
   
 
 
 
 


FeesKövessen minket a Facebook-on is


Orvosi másodvélemény online


Orvos

Dr. Zatik János
szülész-nőgyógyász szakorvos
egyetemi adjunktus

Tevékenység

A magán nőgyógyászati praxis tevékenységi köre a nőgyógyászat, terhesgondozás valamennyi területére kiterjed. Az Ultrahang vizsgálat felár nélkül az alapszolgáltatásaink közé tartozik.

 

Copyright

Copyright © 2006-2024 Zatik Med Kft. - Minden jog fenntartva

A weboldalaink tartalma internetes oldalakon, online szolgáltatásokban vagy más médián sem egészben, sem pedig részben nem használható fel, nem publikálható és nem terjeszthető a Zatik Med Kft. előzetes írásos engedélye nélkül.

Az engedélykéréshez szíveskedjen egy elektronikus levelet küldeni az elérhetőség menüpont alatt található e-mail címünkre, melyben tüntesse fel nevét, postacímét, a felhasználni kívánt információt, a publikáció módját - internetes megjelenés esetén a honlap címét.

A Zatik Med Kft. előzetes engedélye nélkül a honlap bármely alkotóeleme online, vagy nyomtatott nyilvános formában történő közzététele tilos, tehát erre csak utólag, az írásos engedély kézhezvételét követően kerülhet sor.

A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető Törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári Törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények vonatkozó előírásainak.

Személyes vagy oktatási célból kinyomtathatja, felhasználhatja ezeket az információkat, képeket azzal a feltétellel, hogy nem módosítja azok tartalmát, és a copyright-ra való eredeti utalást minden másolaton feltünteti.

 

A Zatik Med Kft. mindent megtett azért, hogy az itt közölt információk pontosak és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal ezen információk használatából adódó, bármilyen káresemény bekövetkezéséért.

 

A Zatik Med Kft. fenntartja a jogot, hogy jelen nyilatkozatot belátása szerint megváltoztassa, vagy levegye honlapjáról. Amennyiben a Nyilatkozatot a Zatik Med Kft. megváltoztatja vagy módosítja, azt jelen oldalon teszi közzé.

   
 

Lap tetejére