ONLINE BEJELENTKEZŐ RENDSZER

 

Online bejelentkezés és regisztráció

 

A rendelésre történő bejelentkezés és időpontfoglalás az online bejelentkező rendszerünkön keresztül történik. Ennek köszönhetően pácienseink a nap 24 órájában bármikor be tudnak jelentkezni vizsgálatra.

Az internetes bejelentkezés valamennyi páciensünk számára elérhető, beleértve azokat is, akik korábban még nem jártak nálunk. Az első bejelentkezés előtt egy regisztrációra van szükség, amit a Regisztráció menü segítségével lehet elvégezni.

 

Regisztrációval kapcsolatos műveletek

 

Regisztráció

Az online bejelentkező rendszer első alkalommal történő használata előtt mindenkinek regisztrálnia kell magát. A regsiztrációhoz egy e-mail fiók szükséges. Akinek nincs e-mail fiókja, annak javasoljuk, hogy ide kattintva hozzon létre egy ingyenes Google fiókot, ami mindössze néhány percet vesz igénybe.

A regisztrációt csupán egyetlen alkalommal kell elvégezni, és minden páciens kizárólag egyszer regisztrálhat a rendszerben.

Nagyon fontos, hogy a regisztráció során megadott adatok pontosak legyenek.

A regisztráció után néhány percen belül fog kapni egy "Regisztráció" tárgyú levelet, melynek segítségével tudja majd aktiválni a regisztrációját. Ha a megadott e-mail cím pontatlan, hibás, akkor nem fogja megkapni az aktiváláshoz szükséges levelünket. Ilyen esetben újra kell regisztrálni a pontos e-mail címmel.

Gyakori hiba az e-mail címeknél, hogy a .COM és a .HU végződéseket felcserélik. (pl. @gmail.com helyett @gmail.hu -t írnak)

Ha az idő folyamán a regisztrációs adatai megváltoznak, akkor azokat a rendszerben is módosítani kell.

 

Aktiválás

A regisztráció megtörténte után néhány percen belül a rendszer küld egy "Regisztráció" tárgyú levelet a regisztrált e-mail címre. Ebben található egy "KATTINTSON IDE AZ AKTIVÁLÁSHOZ" szövegű hivatkozás (link). Erre a linkre kell rákattintani ahhoz, hogy az aktiválás megtörténjen.

Ha a regisztráció során pontatlanul, hibásan adta meg az e-mail címét, akkor az aktiváláshoz szükséges levél nem fog megérkezni a valós e-mail címére, hiába várja. Ha a regisztrációt követő 1-2 órán belül nem kapja meg az e-mailt (ellenőrízze a spam / junk / levélszemét könyvtárakat is), akkor egészen biztos, hogy a regisztrációnál megadott e-mail cím hibás. Ilyen esetben újra kell regisztrálni a pontos e-mail címmel.

 

Regisztrációs adatok ellenőrzése, módosítása

Ha idő közben a regisztrációs adatokban változás áll be, akkor azokat a rendszerben is aktualizálni kell. Különösen fontos, hogy az elérhetőségi adatok mindig napra készen kövessék az esetleges változásokat. A regisztrációs adatok az Adataim menüpontban tudja megtekinteni, illetve szükség esetén módosítani.
Ha valami miatt úgy dönt, hogy szeretné végleg megszüntetni a regisztrációt, akkor azt a regisztrált e-mail címéről küldött, a regisztrált adatait tartalmazó e-mailben kérheti.

 

Hírlevél

Az évente egy, de legfeljebb két alkalommal megjelenő hírlevelünkben a Pácienseinket érintő legfontosabb aktuális témakörökben szeretnénk mindenki számára hasznos információval szolgálni.
A hírlevelünkre bármikor fel illetve le lehet iratkozni a Weboldal "Adataim" menüpontja segítségével.

Hírlevél tájékoztató

 

Bejelentkezéssel kapcsolatos műveletek

 

Bejelentkezés vizsgálatra - időpontfoglalás

Az online bejelentkező rendszerünk Bejelentkezés menüje segítségével bárki gyorsan, egyszerűen jelentkezhet be vizsgálatra. Egyetlen feltétel, hogy a bejelentkező személy regisztrálva legyen a rendszerben, és az időpontfoglalás a saját belépési adataival belépve történjen. Ha a bejelentkezni szándékozó személy még nincs regisztrálva, akkor előbb regisztrálni kell. A regisztráció néhány perc alatt elvégezhető. Akinek nincs e-mail címe, annak javasoljuk egy ingyenes Gmail fiók létrehozását, ami szintén csak pár percet vesz igénybe.

Első lépésben a regisztráció során megadott e-mail cím illetve jelszó megadásával be kell lépni a rendszerbe, majd meg kell adni az időpontfoglalás célját. Végezetül ki kell választani a megfelelő időpontot, és a Lefoglalom gomb megnyomásával megtörténik a foglalás.

Az időpontfoglalás sikerességét minden esetben ellenőrízni kell az Időpontjaim menü segítségével. Sikeres időpontfoglalás esetén néhány percen belül e-mailben kap visszaigazolást.

 

Receptírás

Foglaljon egy időpontot az előző fejezetben (Bejelentkezés vizsgálatra - időpontfoglalás) leírtak szerint, és az időpontfoglalás célja mezőben válassza ki a Receptírás lehetőséget.

A megjegyzés mezőbe pontosan írja be, hogy mit szeretne feliratni, és milyen mennyiségben. Utána válasszon egy időpontot.

Abban az esetben, ha az elmúlt 12 hónapban járt nálunk rákszűrésen, vagy egyéb vizsgálaton (tehát a rendszerünkben AKTÍV státuszban van), továbbá érvényes TAJ számmal rendelkezik, a recept elektronikus formában felkerül a "felhőbe", és kiváltható.
Ez esetben tehát nem kell személyesen megjelennie a rendelőben a receptért, és a receptírás ingyenes.

Amennyiben egy éven belül nem járt nálunk rákszűrés vagy vizsgálat céljából, úgy a recept csak személyesen, az árlista szerinti díjtétel megfizetése mellett vehető át az időpontfoglalás során kiválasztott időpontban, vagy azt követően, de kizárólag rendelési idő alatt.

 

Bejelentkezések ellenőrzése

Amennyiben már bejelentkezett vizsgálatra, van érvényes időpontfoglalása, az Időpontjaim menüben bármikor megtekintheti annak adatait.

 

Időpont lemondása

Kérem, hogy amennyiben egy váratlan esemény miatt mégsem tudna eljönni a rendelésre, akkor a lefoglalt időpontot a lehető leghamarabb mondja le, vagy jelezze azt felénk.
Így lehetőséget kaphatnak mások a bejelentkezésre, és nekünk sem kell tétlenül várnunk a következő betegre.

Az online bejelentkező rendszerünk Időpontjaim menüpontjában könnyen lemondható a lefoglalt időpont, de szükség esetén telefonon is megteheti.

 

Tegyünk együtt a méhnyakrák ellen

Gondoskodó Kedvezmény

A méhnyakrák családunk, baráti és ismeretségi körünk női tagjait is veszélyeztetheti, éppen ezért a rákelleni harcban egyfajta kollektív gondoskodásra, összefogásra van szükség. Amikor csak lehet, ragadjuk meg az alkalmat, és hívjuk fel az ő figyelmüket is a rendszeres méhnyakrák szűrés fontosságára.

Ezt az apró figyelmességet a "Tegyünk együtt a méhnyakrák ellen" elnevezésű programunkban mi anyagilag is honoráljuk Önnek.

 

Hogyan működik a program

A programba bekapcsolódó pácienseink a rákszűrés során jelentős kedvezményben részesülhetnek, vagy akár teljesen ingyenesen juthatnak hozzá. Mindehhez csupán egy kis apró figyelmességre van szükség.

Minden regisztrált páciensünk rendelkezik egy úgynevezett Páciens kóddal. Ezt a regisztráció során megküldött e-mailben találja meg, de az online bejelentkező rendszerünkben elérhető Adataim menüben bármikor megnézheti.
Ezt a kódot fel kell jegyeznie, és azoknak az ismerősöknek kell megadnia, akik az Ön figyelmességének köszönhetően fognak beregisztrálni rendszerünkbe. A regisztráció során az Ön kódját kell beírniuk a "Patronálója" mezőbe.

Az Ön kódjával beregisztrált pácienseknek a továbbiakban Ön lesz a patronálója. Ez azzal az előnnyel jár, hogy ezt követően, ha ezek a páciensek bármikor - évek múlva is - megjelennek rendelőnkben az éves rákszűrésen, Önnek rendszerünk minden egyes alkalommal automatikusan 10%-kal növeli a teljes körű rákszűrésnél igénybe vehető "Gondoskodó kedvezményét".

Ha tehát Ön ily módon a következő rákszűréséig 10 embert beléptet, akik el is jönnek a rákszűrésre, akkor Ön "Golden Care" minősítést ér el, s ekkor teljesen ingyen végezzük el Önnek az éves komplex nőgyógyászati rákszűrést. De természetesen nem muszáj 10 embert beléptetni, ha pl. csak 5 olyan patronáltja van, aki elvégezteti a rákszűrést, akkor Ön a következő teljes körű nőgyógyászati rákszűrés alkalmával 5x10 = 50% "Gondoskodó Kedvezményben" fog részesülni, vagyis ekkor Önnek csak a rákszűrés díjának felét kell kifizetnie. És ha ezek az emberek a következő évben is elvégeztetik a rákszűrést, akkor Önnek újra féláron lesz a teljes körű rákszűrése. Mint látja, nálunk érdemes gondoskodni a rokonok, barátok, ismerősök egészségéről is.

Szabályok:

A Gondoskodó Kedvezményének aktuális egyenlegét az Adataim menüben tudja megnézni.