ONLINE BEJELENTKEZŐ RENDSZER

 

 

 

Hírlevél tájékoztató

 

Egy hírlevélre történő feliratkozás előtt magától értetődő módon felmerülnek az emberben olyan kérdések, amelyekre jó lenne még a döntés előtt megkapni a választ.

Az alábbiakban összegyűjtöttük az ezzel kapcsolatos kérdéseket.

 

Milyen gyakran küldenek hírlevelet?

Évente egy, de legfeljebb két alkalommal küldünk egy hírlevelet, nem többször, tehát semmiképpen nem kell attól tartani, hogy hírleveleinktől bárkinek is megtelne az e-mail fiókja. Évente mindössze egy percet vesz igénybe az elolvasása.

 

Szükségem van nekem a hírlevélre?

A hírlevelünk célja, hogy a Pácienseinket érintő legfontosabb aktuális témakörökben tudjunk számukra hasznos információval szolgálni. Hírleveleink középpontjában a Pácienseink egészsége, annak megőrzése, illetve szükség esetén a gyógyítása áll.

 

Válaszoljon az alábbi kérdésekre, és ezzel gyakorlatilag megkapja az előbbi kérdésre is a választ.

 

Hasznosnak tartaná-e az orvosától származó azon információt, amiből megtudná, hogy például

A fenti példákat valós, megtörtént esetekből merítettük. Aki nem kap tájékoztatást ezekről, lehet, hogy még évekig szedi a veszélyes gyógyszert, amíg nálunk is ki nem vonják a forgalomból, vagy egy kórházban aláveti magát egy olyan kockázatos műtétnek, ami egy új, de még nem eléggé ismert eljárásnak köszönhetően már elkerülhető lett volna. Még rosszabbul járhat az, aki az alternatív lehetőség ismeretének hiányában a hagyományos szűrővizsgálatot választja, ami szerencsétlen módon vetéléshez vezet.

Amikor évente sokszáz, vagy akár több ezer kéretlen - minket a legkevésbé sem érdeklő - reklám levél landol az elektronikus postaládánkban, vajon jó döntés-e pont azt az egyetlen egyet nem elolvasni, amit az orvosunk küld nekünk, és aminek esetleg még valóban hasznát is vehetnénk egyszer?

 

Erre a kérdésre a fentiek alapján mindenkinek saját magának kell megadnia a választ.

 

Hogy tudok leiratkozni a hírlevélről?

A hírleveleinkben mindig van egy leiratkozás link, amire csak rá kell kattintani, és azonnal megtörténik a leiratkozás. Ezt követően többé nem fogja megkapni a hírlevelünket, hacsak újra fel nem iratkozik weboldalunkon az Adataim menü segítségével.

 

Hogy lehet feliratkozni a hírlevélre?

A regisztráció során mindenkinek lehetősége van feliratkozni a hírlevelünkre. Ha esetleg ott nem ezt az opciót választotta, vagy utólag leiratkozott róla, akkor az Adataim menüben bármikor lehetőség nyílik a hírlevélre történő feliratkozásra. Ehhez a "Szeretném megkapni a hírlevelet" szöveg előtt álló jelölőgombot kell kiválasztania.