Nőgyógyászati, Szülészeti és Ultrahang Magánrendelő Debrecen - Dr. Zatik János

 
  Dr. Zatik János szülész-nőgyógyász Debrecen Szent Anna nőgyógyászati magánrendelő Debrecen    
   
 
 
 
 


FeesKövessen minket a Facebook-on is


Orvosi másodvélemény online


Orvos

Dr. Zatik János
szülész-nőgyógyász szakorvos
egyetemi adjunktus

Tevékenység

A magán nőgyógyászati praxis tevékenységi köre a nőgyógyászat, terhesgondozás valamennyi területére kiterjed. Az Ultrahang vizsgálat felár nélkül az alapszolgáltatásaink közé tartozik.

 

Adatlap

Adatlap kitöltése

Azon pácienseinknek, akik még nem, vagy már több mint 3 éve töltöttek ki nálunk ilyen jellegű kérdőívet, vizsgálat előtt egy Részletes Nőgyógyászati Adatlapot kell kitölteniük, ami a kórtörténet (anamnézis) felvételéhez szükséges..

Az adatlapon szereplő kérdések mind nagy jelentőséggel bírnak a pontos diagnózis felállításában. Megválaszolásuk gondos odafigyelést igényel, ezért célszerű nyugodt körülmények között kitölteni a nyomtatványt. Másrészt, mivel az űrlap számos intim kérdést is tartalmaz, a diszkréció érdekében kívánatos lehet azokat harmadik személy kizárásával megválaszolni. Ezért azt javasoljuk, hogy amennyiben módja van rá, töltse le honlapunkról a dokumentumot, aztán kinyomtatva és kitöltve hozza magával a rendelésre.

Amennyiben az Ön környezetében nem lenne meg a technikai feltétele a dokumentum kinyomtatásának, akkor sincs probléma, mivel rendelés előtt a helyszínen is van lehetőség az adatlap kitöltésére.

Adatlap letöltése itt

 

Data sheet

 

If you haven't filled out our Detailed Gynaecological Data Sheet yet, you have to do that before next examination.

We suggest you to download, then print and fill out it. Then bring along, when you come to us. In this case you have more time to fill it out, and you can answer the questions more preciously. On the other hand, this form contains many intimate questions, so it is better to answer them at a separate environment, without third party.

If you can not print it, no problem, you can get one of this sheets to fill out at the surgery.

Download Data Sheet here

 

   
 

Lap tetejére